Αρχική Σελίδα

1
number 2
number 3
number 4
number 5
number 6
number 7
number 8
number 9
number 10
1 number 2 number 3 number 4 number 5 number 6 number 7 number 8 number 9 number 10

«Το σπα Hammam Shahrazad είναι μία όαση χαλάρωσης και ξεκούρασης στην καρδιά της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη. Αποτελεί ένα μοναδικό μέρος που συνδέει πολύχρονη εμπειρία με μία βαθιά ριζωμένη παράδοση.


Βρείτε την αρμονία και την γαλήνη της ψυχής και του σώματος. Προσφέρουμε ένα ξεχωριστό λουτρό χαμάμ, θεραπείες προσώπου και μασάζ σώματος που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφοι μέσα και έξω.


Μία αξιοσημείωτη ευκαιρία να κοιτάξετε μέσα στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τη νέα εσωτερική χάρη, ειρήνη και δύναμη που βρίσκονται μέσα βαθιά στον καθένα μας … Το Hammam Shahrazad είναι μαζί σας στο Μαρόκο και στην Πολωνία σχεδόν εδώ και δώδεκα χρόνια.


Το όνειρο μας είναι να μοιράζουμε το πάθος, την εμπειρία και τις ικανότητες μας στην καρδιά της Ελλάδας με το αεράκι της Ακρόπολης.»

Καλώς ορίσατε!!

Τι είναι ένα Χαμάμ;

Τα χαμάμ, συγκεκριμένα τα Μαροκινά χαμάμ, αποτελούν μέρος της καθημερινής ζωής πολλών Μαροκινών. Παρόμοιο με το τουρκικό λουτρό, το μαροκινό χαμάμ συνδυάζει την λειτουργικότητα και τα πλεονεκτήματα των ρωμαϊκών και βυζαντινών λουτρών με την οθωμανική παράδοση της περιποίησης του σώματος. Σε αντίθεση με την σάουνα της βόρειας Ευρώπης, η οποία έχει καυτό και ξηρό αέρα με θερμοκρασία σταθερή μεταξύ 70 Ο -90 Ο C, στο χαμάμ κυριαρχούν ήπιες θερμοκρασίες μεταξύ 35 Ο – 40 ο C, οι οποίες κάνουν την παραμονή πολύ πιο ευχάριστη και δεν αδυνατίζουν το σώμα ανώφελα. Η ευχάριστη υγρασία και ο ατμός παράγονται από τη ροή του καυτού νερού, το οποίο επιπλέον συνεισφέρει στην χαλαρωτική και άνετη ατμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα στον χώρο.

Τα Οφέλη του Χαμάμ

Θεραπεύει από κρυολογήματα και μειώνει την κυτταρίτιδα.

Συμβάλλει στην απώλεια βάρους καθώς αυξάνει τον ρυθμό του μεταβολισμού.

Απαλλάσσει τον πόνο νευρολογικής Αιτιολογίας

Ανακουφίζει από νευρολογικούς πόνους.

Μείωση της δυσκαμψίας και των ρευματισμών.

Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου (η θερμότητα αυξάνει την ελαστικότητα και μειώνει τα σημάδια σύσπασης των ιστών του δέρματος.

Κρατάει την επιδερμίδα δροσερή και λαμπερή. Η θερμότητα διεγείρει την ροή του αίματος, καθαρίζει το δέρμα,ανοίγει τους πόρους και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο απαλό, λείο και υγιές.

Καθαρίζει τους βρόγχους του αναπνευστικού συστήματος.

Αποβάλλει τις τοξίνες και τα νεκρά κύτταρα με την εφίδρωση και την απολέπιση.

Καταπολεμάει τις αλλεργίες.

Είναι ωφέλιμο για ανθρώπους που υποφέρουν από διαταραχές ύπνου και ξηροδερμία .

Κατάλληλο για όσους είναι ευαίσθητοι σε ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας.

«Η αίσθηση ευεξίας και η ιδέα ισορροπίας νου και σώματος, συνδυασμένες με τα ευεργετήματα ενός παραδοσιακού Μαροκινού χαμάμ, σχεδιασμένες να επαναφέρουν την ψυχική και φυσική αρμονία.»

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Αντενδείξεις για το Χαμάμ

Εγκυμοσύνη και έμμηνος ρύση

Δερματολογικές παθήσεις και προβλήματα

Καρδιαγγειακά νοσήματα, άσθμα, χαμηλή ή υψηλή πίεση, επιληψία

Έχετε καταναλώσει φαγητό ή αλκοόλ τις τελευταίες 3 ώρες

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Συμπληρωματικές Πληροφορίες

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται κατόπιν ραντεβού.

Σε αντίθετη περίπτωση, η υπηρεσία θα γίνεται εφικτή μόνο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.Διαθέτουμε αποδυτήρια με προσωπικά ερμάρια και ντουζιέρες.

Παρέχουμε ειδικές πετσέτες (πεστεμάλ), ξύλινα σαμπό, μπολ (τας) και σαπούνια.

Με την πάροδο του χρόνου θα εμπλουτίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και με νέες ελκυστικές συνδυαστικές προσφορές.

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Το Spa Hammam Shahrazad είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επαγγελματίες επισκέπτες του. Προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες ΣΠΑ, συνδυασμένες με παραδοσιακό χαμάμ, μεγάλες διασκέψεις, συναντήσεις για μικρές επιχειρήσεις, πάρτυ μπάτσελορ και γενεθλίων, και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα οργανώσουμε μία τέλεια και αξέχαστη εκδήλωση μαζί με εσάς!